JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

Autobanden balanceren

Maak kennis met JW Banden, de grootste banden specialist van Weert en omstreken. Autobanden balancerenNiet alleen kunnen wij de beste bandendeal voor u regelen, ook voor uitlijnen en balanceren van uw autobanden kunt u bij ons terecht. Wij maken hierbij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur. Graag vertellen wij u meer over onze werkzaamheden, schroom dus niet om contact op te nemen.

Waarom?

Het balanceren van uw autobanden kan vaak helpen om uw rijcomfort te vergroten. Uw rijcomfort wordt vaak door meerdere factoren beïnvloedt. Indien de balancering niet in orde is, zult u dit al snel merken. Zo kunt u vervelende trillingen ervaren aan het stuur in een bocht of bij een bepaalde snelheid. Dit vermindert niet alleen uw rijcomfort, maar zorgt er ook voor dat de banden sneller slijten. Laat daarom uw autobanden tijdig uitlijnen en/of uw autobanden balanceren. Hierdoor rijdt u met zo min mogelijk weerstand over de weg en zult u merken dat u met een prettiger gevoel in de auto zit.

Maak een afspraak

Wij van JW Banden bevelen aan om eens per jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren. U kunt hiervoor een afspraak maken in onze garage in Weert. Tevens beschikken wij over een volledig ingerichte service unit voor de vrachtwagensector. Wij komen dan bij u op locatie voor banden- en wielen onderhoud van uw wagenpark. Ook kunt u uw zomer- en winterbanden bij ons opslaan. Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u altijd even bellen. Wij zijn bereikbaar via 0495 - 52 05 66.


CONTACT

JW Banden © 2012