JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

Velgen kopen in Weert

U bent op zoek naar mogelijkheden om velgen te kopen in WeertVelgen weert en zodoende bent u terecht gekomen bij JW Banden. Wij verkopen een ruim assortiment van zowel aluminium als stalen velgen en adviseren u graag zodat u de juiste keuze kunt maken. Loop dus gerust eens bij ons binnen, wij zijn gevestigd aan de Graafschaphornelaan te Weert.

Velgen zijn natuurlijk de perfecte manier om uw auto nét dat beetje extra uitstraling te geven. Bij JW Banden hebben we dan ook een groot assortiment, zodat er voor iedere klant een passende oplossing is. Indien u er niet uit komt, adviseren wij u graag over maten en designs. Omdat wij een compleet onafhankelijk autobedrijf zijn, kunt u rekenen op eerlijk en goed advies. Eventueel kunt u ook complete sets bij ons afnemen.

De beste merken

Onze velgen uit Weert zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden dan ook enkel de beste merken aan, zoals ASA, Oxigin, Lemmerz en Michelin Kronprinz. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook direct uw nieuwe velgen monteren. Wij beschikken over een volledig ingerichte werkplaats waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn.

Wilt u meer weten over onze velgen in Weert of heeft u een vraag over onze andere diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via 0495 - 52 05 66. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan spoedig contact met u op.


CONTACT

JW Banden © 2012