JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

Personen Banden

Bij JW banden kunt u terecht voor de juiste banden voor uw personenauto. Zowel zomerbanden, winterbanden, 4 seizoenenbanden als 4x4 banden zijn bij ons verkrijgbaar van alle groten merken. Hiernaast kunt u ook kiezen voor de eigen merkbanden van Point S: de Summerstar en de Winterstar. Deze banden worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs en zijn uitsluitend te verkrijgen bij Point S vestigingen. banden De zomer en winterbanden van alle A-merken, zoals Pirelli, Bridgestone, Michelin en natuurlijk het eigen merk Summerstar en Winterstar ondergaan continu een proces van verdere ontwikkeling. Door gebruik van nieuwe techniekenen in bandopbouw en samenstellingen van het rubbermengsel ervaart u de verbeterde rijeigenschappen, zowel op droog als op nat wegdek. Hiernaast profiteert u van de langere levensduur en minder rijgeluid. Voor uw eigen veiligheid en comfort is het verstandig eerst een bezoek te brengen aan JW banden voor een goed, onafhankelijk en vrijblijvend advies.

banden

Bestelwagen Banden

Ook voor transportbanden kunt u terecht bij JW banden. Transportbanden zijn bestemd voor bedrijfsvoertuigen en ook bekend onder de naam bestelbusbanden of LT-banden. Kenmerkend voor deze banden zijn de lange levensduur, de geringe rolweerstand en het beperkte afrolgeluid. Veiligheid van deze banden wordt verwezenlijkt door de aangename stuureigenschappen en de optimale grip op droog en nat wegdek.

Speciaal voor busjes en andere kleinere transportvoertuigen zijn er de zogenaamde Commercial banden (C-banden). Deze banden zijn specifiek geschikt voor een zware belasting door de versterkte onderbouw. Alternatieven zijn de ‘Reinforcedbanden’ (RF-banden) of ‘Extra Load banden’(XL-banden).

Welke banden zijn het meest geschikt voor uw transportvoertuig? Bij JW banden zijn al bovenstaande banden verkrijgbaar en krijgt u deskundig advies over de passende banden voor u. Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte.

banden

Vrachtwagenbanden

Voor u als ondernemer is het van groot economisch belang dat de continuïteit van uw bedrijf altijd gewaarborgd blijft. Immers, elk oponthoud kost u geld. Hierom is het belangrijk om uw banden regelmatig professioneel te laten controleren. Bij JW banden kunt u terecht voor inspecties op profieldiepte, slijtagepatroon, de conditie van het karkas en uiteraard ook de bandenspanning. Door geregelde controle wordt de optimale levensduur, de veiligheid van u en uw medewerkers en een lager brandstofverbruik gerealiseerd. Dit resulteert in een duurzaam wagenpark.

banden

Caravan en Aanhangwagen banden

Gaat u op vakantie of transporteert u goederen met uw aanhangwagen? Het is hierbij natuurlijk van groot belang dat de banden u niet in de steek laten. De banden van de caravan en de aanhangwagen spelen een grote rol in het rjjcomfort. Een goede keuze in banden in verhouding tot de lading is van cruciaal belang voor uw veiligheid. Vergeet hierbij niet de juiste bandenspanning aan te houden!

Industrie banden

GBanden voor industrieel gebruik worden dagelijks aan extremen blootgesteld. Maximale belasting door het gewicht van het voertuig, de lading, het klimaat en de samenstelling van de bodem stellen hoge eisen aan de elastische oppervlakmaterialen van de band. Hierbij is naast het maximale laadvermogen de duurzaamheid van de band van cruciaal belang: u wilt uw voertuigen maximaal kunnen inzetten.
Bij zijschade, lekkage of profielbreuken is JW banden uw professionele banden reperateur. Op afspraak komt ons mobiele serviceteam voor montage bij u thuis op op het werk om uw voertuigen zo snel mogelijk weer klaar voor gebruik te maken.

JW Banden © 2012