JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

J.W. Banden Weert

Jan Winkelmolen is al sinds 1978 werkzaam in de autobranche en vanaf 2001 specifiek in de bandenbranche.
Kwaliteit, service en klantgericht werken staat bij J.W.Banden hoog in het vaandel. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en U bent altijd welkom zonder afspraak voor het beste banden advies.
Daarnaast kunt U bij ons terecht voor het vakkundig monteren van uw lichtmetalen wielen, uitlaatdelen, remdelen, schokdempers en het installeren van accu's. Tevens kunt U bij ons uw auto laten uitlijnen en balanceren, waarbij wij gebruik maken van de meest geavanceerde apparatuur.
Voor de vrachtwagensector zijn wij uitgerust met een compleet ingerichte mobiele service unit.
Het complete banden en wielen onderhoud van uw wagenpark kan op afspraak bij U aan huis gebeuren.

Uw zomer en winterbanden kunnen bij ons worden opgeslagen!

Altijd een eerlijk advies en de beste bandendealJ.W. Banden Weert is aangesloten bij TRUCKBANDENSERVICE NEDERLAND. Met een groep van ruim 48 onafhankelijke bandenbedrijven leveren wij service door heel Nederland. Altijd maatwerk, toegespitst op uw persoonlijke situatie. Uw chauffeurs maken kilometers door heel Nederland. De kans op pech is altijd en overal aanwezig. Gezamenlijk dekken wij het hele land en kunt u als klant dus altijd rekenen op snelle en goede service.

J.W. Banden Weert, kan banden van alle bekende A-merk fabrikanten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Zomer en winterbanden, voor elk type auto. Kwalitatief hoogwaardige banden die voldoen aan alle eisen, die dan ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn. Op die manier kunt U er als klant zeker van zijn dat jU altijd de beste bandendeal hebt.

Wij bieden iedere klant een 100% tevredenheidsgarantie, dus blijkt dat er iets niet goed is dan herstellen wij dat direct!


U bent van harte welkom in ons bedrijf aan de Graafschaphornelaan 140 G in Weert

Graag tot ziens,
Jan Winkelmolen
JW Banden © 2021