JW Banded Weert

Telefoon: 0495 - 52 05 66 Pannenweg 316, 6031 RK Nederweert

Banden laten uitlijnen

Het tijdig laten uitlijnen van uw banden is enorm belangrijk voor uw rijcomfort.Banden uitlijnenDaarnaast is het ook een stuk veiliger om uw voertuig regelmatig te laten controleren. Bij JW Banden staan we zes dagen per week voor u klaar voor het beste bandenadvies. U bent altijd welkom, ook zonder afspraak!

Hoe gaan we te werk?

Met uitlijning kunnen onze professionals afwijkingen in de wielstanden verhelpen. Bij het uitlijnen worden de gegevens van uw auto en de fabrieksgegevens vergeleken. Deze afwijkingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u per ongeluk een stoeprand heeft geraakt of dat u door een gat in de weg bent gereden. Dit zult u vrijwel direct merken omdat het niet prettig rijdt. Bij zeer grote afwijkingen kan het voorkomen dat de auto opnieuw moet worden afgesteld. Kom dus gerust bij ons langs wanneer u uw banden wilt laten uitlijnen of hier vragen over heeft.

Naast het balanceren en uitlijnen van uw banden, kunt u bij ons ook terecht voor het vakkundig monteren van uw wielen, uitlaatdelen, remdelen en accu’s. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en hebben een volledig uitgeruste werkplaats, waardoor wij u altijd snel en goed van dienst kunnen zijn. Ook beschikken wij over een mobiele unit voor de vrachtwagensector. Dit betekent dat wij het complete banden- en wielen onderhoud van uw wagenpark bij u op locatie kunnen uitvoeren. Heeft u vragen over de mogelijkheden of over onze service? Wij staan u graag te woord, u kunt ons bereiken via 0495 - 52 05 66.


CONTACT

JW Banden © 2012